Belediye Başkanımız Sn. Muhsin Dere, Belediye Başkan Yardımcılarımız Sn. Ahmet Haşim Özsaray ve Sn. Mehmet Yetik’le birlikte Sungurlu Belediyesi Altyapı Takımlarımızı ziyaret ettiler.

Mini-Midi-Yıldız ve Genç gruplarında faaliyet gösteren kız-erkek altyapı takımlarımızın antrenmanlarına katılıp yeni sezonda kullanacakları antrenman formalarını teslim ettiler.

Başkanımız Dere yapmış olduğu paylaşımda; “Geleceğimizin teminatı yavrularımızın her türlü kötü alışkanlıktan uzak kalıp yeteneklerini keşfetmeleri, sağlıklı ve bilinçli olarak yetişmeleri için mücadelemizi sürdüreceğiz.

Kıymetli Antrenörümüz Mustafa Özdemir’e ve ekibine kolaylıklar diliyor, çocuklarımıza başarılarla geçirecekleri bir sezon temenni ediyorum. ” ifadelerinde bulundu.

Önceki Zabıta Ekiplerimiz ile Sahadayız